Jean De Cloedt / Burco Coast

BOUWHEER – BURCO COAST

Jean De Cloedt, voorzitter van de immobiliëngroep Burco en achterkleinzoon van de oprichter van de baggerfirma De Cloedt, stelt zijn nieuwste prestigieus project in Oostende voor. Aan moederszijde was hij afkomstig uit de Oostendse vissersfamilie Bauwens, oprichters van ‘Pêcheries à Vapeur’ aan de Baelskaai, en zo keert hij dus terug naar zijn roots.

Burco is actief in heel België, Polen, Hongarije en Argentinië. De filosofie van de bouwheer baseert zich op integriteit, professionalisme en respect voor het gegeven woord. Deze drie zaken maken het project aan de Baelskaai bijzonder uniek. Met de Baelskaai bezorgt Jean De Cloedt mensen een nieuwe thuis aan zee waar moderniteit en groei & wonen en werken zij aan zij gaan.

 

Bouwheer Burco Coast

Bekijk ook ons zusterproject in Zeebrugge
New Large Park! Een rustige omgeving nabij de jachthaven.

New Large Park Zeebrugge

AWG-ARCHITECTEN

De Baelskaai werd ontworpen door AWG-architecten. Het draait bij hen steeds om het specifieke karakter van de locatie in de tijdsgeest van het moment. Op creatieve wijze komt er voldoende architecturale energie vrij bij het opzetten van duurzame projecten.

AWG Architecten

BUUR (BUREAU VOOR URBANISME)

Buur (Bureau voor Urbanisme) is de ontwerper van het inrichtingsplan Central Park@Sea, een weelderige groene parkruimte met optimale bezonning en direct zicht op de dokken, de stad en de zee. Het gedreven team speelt een toonaangevende rol in de Vlaamse en Belgische stedenbouw.